Massage hos fysioterapeuten

massage hos en fysioterapeut

Der er ikke så lang tid til Pinse. Og du vil virkeligt gerne være helt frisk til den tid. Det der med at sove udenfor. Under et træ. På en god yogamadras. Og bare nyde solen gå ned og stå op efter ganske få timer er der noget helt vidunderligt i. Du kan huske det fra dengang din mormor (en helt flippet heks) tog dig med op i sit sommerhus og viste dig, hvordan man skal fejre pinsen. Det var en vidunderlig erfaring. Eventyret. Forventningen. Du har fejret pinsen på den måde lige siden dengang. Også med dit ældste barn (nu ni år gammel).

Planerne ændret

Du havde også en plan om, at I også skulle gøre det igen i år, nu hvor den yngste er gammel nok til at kunne forstå, at der ikke sker noget farligt. I ligger bare oppe i sommerhusets have. Udenfor. Med tykke sokker, nattøj og eventuelt et beskyttende telt, hvis der er udsigt til regn. Men, så skete der jo lige det der uheld, som vendte op og ned på planerne. Du føler ikke, at du er i stand til at kunne overleve en hel, lang nat med to børn på et par yogamåtter. Og du har faktisk ret mange smerter i ryggen. På grund af uheldet. Det er noget af en streg i regningen.

Få en professionel massage

Men du bliver altså nødt til at lytte til din fysioterapeut i Valby, som har sagt til dig, at det der med at sove på en yogamåtte nok ikke lige er det bedste, du kan finde på. Han anbefalede dig faktisk at finde en klinik, der tilbyder professionel massage i København, så I kan fremskynde genoptræningen. Men fik du gjort det? Nej. Og det fortryder du inderligt nu.

Skal I blive hjemme? Skal du lokke børnene til at sove alene i det lille telt nede i baghaven. Lige der ved gyngestativet? Det går ikke. Nej. Hvad skal du så gøre?

Ja, du skal glemme alt om at sove udenfor den der pinsenat. Du skal måske sørge for, at I kan ligge inde på stuens gulv – med åbne døre ud til haven. Men ikke mere end det. Og så skal du bruge fem minutter af din tid på at finde et sted, der tilbyder massage i København.

Brug for fysioterapi

Du kan jo ikke længere udskyde det: Du er ved at være godt træt af, at behandlingen af rygsmerterne tager så lang tid. Og hvorfor tager det så lang tid? Ja, det er jo i virkeligheden din egen skyld. Du tog dig ikke sammen til at gå til lægen i tide. Din ryg er skæv. Du har brug for både fysioterapi og massage, så du kan få rettet ryggen igen. Hvis du bare ignorer det hele og lader stå til, så vil der bare gå endnu længere tid. Og dine rygsmerter vil ikke kunne lindres så meget, at du når tilbage til det punkt, hvor du gerne må ligge i timevis på din yogamåtte og lytte til insekter i haven, imens bare nyder, at det er weekend.

Scroll to Top