Elbiler, rust og Tectyl

Elbil - den skal også have Tectyl inden vinter

Selvom det er rimeligt irriterende at skulle undvære bilen her i de dejlige sommerdage, så er det altså nødvendigt. Sådan er det bare. Det har du indset. Din bil skal til undervognsbehandling i Odense i morgen. Og du havde jo planlagt, at I skulle på en lang tur ud i landskabet. Du havde bare glemt aftalen med servicecenteret. Da de så ringede op i går for lige at minde dig om jeres aftale måtte du så aflyse den booking, du havde lavet, så I kunne overnatte på slottet. Den tur er så blevet udskudt til næste uge – hvor vejret måske ikke er lige så godt. Men hvad kan du gøre? Du ved nemlig, at hvis du sørger for, at din bil får rustbeskyttelse allerede nu, her i den tidlige sommer, så er den bedre rustet til den kommende vinter. Og er der noget du hader, så er det at køre på cykel i slud og regn! Bilen skal bare være i orden i de fugtige og nedbørsfulde perioder.

Alle slags biler skal rustbeskyttes

Du ved også, at når du giver din bil den bedste undervognsbehandling, så vil den ikke tabe værdien lige så meget, som hvis den ikke fik rustbeskyttelse. Ved du, at elbiler og hybridbiler også skal rustbeskyttes? Læs om elbiler og rust her.
Det er god viden at have med sig. Og pyt. I kan sikkert få et lige så godt ophold på slottet en uge senere. Bookingen blev jo bare udskudt. Måske bliver det endnu hyggeligere. Hvem ved? I ved i hvert fald at til den tid, så vil jeres bil være i helt tiptop stand.

Det er ikke så svært for dig at glemme den første gang, du havde bilen til undervognsbehandling. I var lige flyttet til Fyn, og du kendte slet ikke til lokalområdet, som I bor i. Så du måtte på nettet for at søge efter ”Undervognsbehandling på Fyn” – det var lidt latterligt bagefter. Servicecenteret ligger jo kun få km fra jeres bopæl – og du havde på det tidspunkt kørt forbi det hver dag i en måned, inden du kom i tanke om, at bilen skulle til undervognsbehandling.

Du bestilte tid og fik en aftale med centeret. Her kiggede de lidt bestemt på dig, og spurgte dig om, hvorfor du ikke havde fået bilen tilmeldt rustbeskyttelse meget tidligere. Det var jo en ny bil – dengang. Dengang var du ikke opmærksom på, hvorfor biler skal rustbeskyttes meget tidligt i deres liv. Men det ved du nu. Og efter nu – endelig – at have fået købt en ny bil – så skal den altså til undervognsbehandling allerede nu. Da det er en helt fabriksny bil, så skal den naturligvis også have den bedste undervognsbehandling, du kan opdrive i Odense. Derfor bliver det med Tectyl og helst med det mest miljørigtige produkt. Det har du allerede talt med servicecenteret om. Og de skal nok sørge for, at behandlingen bliver udført med sikkerhed og sikre resultater.

De spurgte dig i øvrigt, om du fik en god pris for din gamle bil, da du ringede for at få en aftale. Du fortalte dem, at ja, det gjorde du – faktisk lidt mere end du forventede!

Det bliver vinter – igen

Når vejret er så godt som det er i disse dage, så er det altså svært at forestille sig, at det bliver vinter – gråt, vådt og rigtigt koldt. Det er også svært at få taget sig sammen til at gøre de ting, som har bevirket, at den sorte samvittighed virkeligt er blevet meget sort. Fx sådan noget som at få sendt vognen til undervognsbehandling. Ville det ikke bare være meget hyggeligere, hvis du kunne nyde eftermiddagen på terrassen sammen med din hustru? I kunne dele en flaske kølig rosé og bare sludre om sommerferieplanerne og børnene. Iagttage et træ eller et blomsterbed. Bare nyde.

Tectyl i Odense er gode

Men du må til den sure pligt: Du skal ind og finde et sted med Tectyl i Odense, som kan modtage din bil, så den kan få den rustbeskyttelse, den har brug for. Nu. Du ved hvorfor: I skal på bilferie i Tyskland om 2 uger. Og det ville jo være rart at vide, at bilen er helt i topstand, når I skal afsted. Du ved også, at der kan komme nogle ret voldsomme regnskyl i Tyskland. Og rustbeskyttelse af biler er noget, du ved meget om. Forsikringsselskabet, du arbejder for, modtager nemlig mange ansøgninger om erstatning for udgifter som følge af rustskader i biler. Mange af sagerne tager du dig af. Og ja, du kender til alle forklaringer på hvorfor og hvorfor ikke, forskellige ansøgere skal have – eller ikke have – erstatning. Du vil undgå at ende i en pinlig situation. Du ved også, at en velholdt bil kan sælges brugt for flere penge. Og når du taler om velholdte biler, så inkluderer det altså, at de har fået den bedste undervognsbehandling i deres levetid. Også HELT nye biler skal undervognsbehandles!

Du lægger alligevel en flaske rosé ind i køleskabet. Sådan helt inde bagved. Måske når du at få lavet en aftale med et servicecenter, inden din viv kommer hjem – og så vil det jo være rigtigt rart at kunne byde hende på et dejligt glas vin, lidt afslappende sludder på terrassen og eventuelt også have gjort klar til fælles madlavning. Børnenes livret: Lasagne.

Fyns Undervognscenter er de bedste

Du sætter dig ved din PC inde på hjemmekontoret. Åbner Google. Det der med ChatGPT er ikke lige dig – endnu. Skriver: ”Undervognsbehandling Odense Tectyl” i søgefeltet. Du får resultater i løbet af nul komme fem. Ringer op til det servicecenter, der ligger tættest på din bopæl og får en aftale med dem om, at du kan bringe bilen i overmorgen. De har ikke så forfærdeligt travlt i denne periode. Du glæder dig over dette svar. Skriver dato, tid og adresse ned i din kalender. Husker, at den skal minde dig om aftalen en halv time tidligere. Og så går du ud i køkkenet. Finder grøntsager og pastaplader frem. Hører, at din hustru kommer hjem. Hun slæber på indkøbsnet. Du hjælper hende af med dem. Hun sætter sig. Smider skoene. Du har et glas rosé klar til hende. I sludrer. Du fortæller om planerne for de næste dage, hvor I måske bliver lidt stressede over at mangle en bil, fordi den er til undervognsbehandling.

Scroll to Top